Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Soffbord

Runt soffbord

322 st produkter
Visar 24 av 322 produkter
1
...
14

Populära filtreringar

Runt soffbord är ett tidlöst och elegant alternativ för ditt hem. De mjuka linjerna och den harmoniska formen skapar en inbjudande atmosfär och bidrar till att förvandla ditt vardagsrum till en trivsam och avkopplande plats. På Chilli hittar du ett brett utbud av runda soffbord i olika material, storlekar och stilar, som passar både klassiska och moderna inredningar. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta runda soffbordet som kompletterar din inredning och uppfyller dina behov.

Vanliga frågor och svar om runda soffbord

Vilka fördelar finns det med att välja ett runt soffbord?

Ett runt soffbord har flera fördelar jämfört med andra former av soffbord. För det första ger de mjuka linjerna en inbjudande och harmonisk atmosfär till rummet. Dessutom kan de vara mycket praktiska i mindre utrymmen, då de tar upp mindre plats och är lättare att navigera runt. Slutligen kan runda soffbord vara mycket flexibla när det gäller placering, eftersom de enkelt kan flyttas runt och passar bra i olika typer av inredningar.

Vilka material kan jag välja mellan när det gäller runda soffbord?

Chilli erbjuder en rad olika materialalternativ för runda soffbord, inklusive trä, glas, metall och marmor. Trä är ett traditionellt och populärt val som passar många inredningsstilar och är slitstarkt och hållbart. Glas är ett utmärkt val för en modern och luftig känsla, medan metall och marmor ger en lyxig och elegant touch. Valet av material beror på din personliga smak, inredning och budget.

Hur väljer jag rätt storlek på mitt runda soffbord?

För att välja rätt storlek på ditt runda soffbord är det viktigt att ta hänsyn till storleken på ditt vardagsrum och hur mycket utrymme du har tillgängligt. Ett bra tips är att mäta utrymmet där bordet ska placeras och lämna minst 45-60 cm utrymme runt bordet för att enkelt kunna röra sig runt det. Det är också en bra idé att tänka på proportionerna mellan soffbordet och de andra möblerna i rummet, så att bordet varken är för stort eller för litet i förhållande till dem.