categoryTopBlock
Bord

Ovalt soffbord

46st produkter
Kampanj
  • Oval
Utforska vårt sortiment av ovala soffbord hos Chilli och ge ditt vardagsrum en touch av elegans och funktionalitet! Ett ovalt soffbord är designat för att vara både vackert och praktiskt. Med sin unika form skapar de en mjuk och organisk estetik i rummet. Oavsett om du föredrar en traditionell eller modern inredningsstil, kommer våra ovala soffbord att komplettera ditt sittgruppsområde på ett stilfullt sätt. Med olika materialval, färger och finishar finns det ett ovalt soffbord som passar din personliga smak och rummets behov. Utforska vårt sortiment idag och låt ett ovalt soffbord bli en iögonfallande detalj i ditt hem!

Vilken typ av soffa kan jag ha ett ovalt soffbord till?

Du kan ha ett ovalt soffbord till olika typer av soffor. Ovala soffbord passar bra till både traditionella och moderna soffor och kan skapa en elegant och organisk kontrast till raka linjer och hörn i rummet. Det kan vara en fin matchning till soffor med mjuka kurvor och rundade former för att skapa en balanserad och harmonisk estetik. Kom ihåg att välja ett ovalt soffbord som är proportionerligt till storleken på din soffa och att ta hänsyn till rummets totala inredningsstil för att skapa en enhetlig och estetiskt tilltalande design.

Finns det olika storlekar på ovalt soffbord från Chilli?

Ja, på Chilli erbjuder vi ovala soffbord i olika storlekar för att passa olika behov och rum. Storlekarna kan variera från mindre bord som passar perfekt till en mindre sittgrupp eller vardagsrum, till större bord som kan fungera som en central fokuspunkt i ett rymligare rum. Det är viktigt att välja en storlek som är proportionerlig till din soffa eller andra möbler och tillgängligt utrymme i rummet för att skapa en balanserad och harmonisk inredning.

Vad är fördelen med ett ovalt soffbord?

Fördelen med ett ovalt soffbord är att det tar upp mindre utrymme än ett fyrkantigt soffbord samtidigt som det fortfarande ger tillräckligt med yta för att placera saker på det. Dess ovala form gör också att det blir enklare att röra sig runt bordet utan att behöva oroa sig för att slå i ett hörn.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj