Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fåtölj & stolar

Matstol & köksstol

2473 st produkter
Visar 24 av 2473 produkter
1
...
104

Populära filtreringar

Letar du efter perfekta och snygga matstolar? Chansen är stor att du hittar dem här! Vi erbjuder nämligen matstolar och köksstolar i olika material och stilar. Kombinera dem med bordet du redan har hemma eller passa på att beställa ett nytt som matchar stolarna du har valt ut. När du köper köksstolar och bord var för sig kan du göra ditt kök riktigt personligt. Du kanske inte ens vill ha likadana matstolar eller köksstolar runt bordet, utan en mix av olika köksstolar som du tycker om. Upptäck vårt gedigna utbud och hitta dina favoriter!

Matstolar och köksstolar med snygg design

Det är bara du själv som sätter gränserna för hur du vill att din matplats ska se ut, och här hittar du billiga köksstolar som hjälper dig att skapa matplatsen du alltid drömt om. Vi har samlat ett gediget utbud av matstolar så att du kan välja, vraka, mixa och matcha som du själv vill. Välj mellan sköna köksstolar i olika storlekar och modeller. Hos oss hittar du bland annat matstolar och köksstolar med armstöd, samt klädda matstolar. Önskar du den där lilla extra sittkomforten rekommenderar vi dig att välja någon av våra stoppade matstolar. Här kan du hitta matsalsstolar som både utseendemässigt och komfortabelt får dig att känna dig som en kung eller drottning! Givetvis erbjuder vi även snygga köksstolar med stilrent och enkelt formspråk. Köksstolarna går förstås även att använda till annat än som köksstolar. Kanske hittar du en stol som passar perfekt som även som arbetsstol vid skrivbordet?

Trendigt och snyggt, med våra barstolar kan du maximera din matplatskapacitet på ett visuellt och praktiskt sätt. Självklart ska även de små sitta bekvämt vid matbordet. Här kan du hitta matstol för barn.

 

Matsalsstolar i olika färger och material

Kanske letar du efter en matstol med snygg retrokänsla, en modern och trendig, eller en köksstol med för för tankarna till det lantliga köket. Vi vet att smak och tycke varierar från person till person och erbjuder därför matsalsstolar i olika material och färger så att du kan hitta några som passar din personliga stil. Här kan du välja mellan matstolar och köksstolar i material som:

  • Trä
  • Ek
  • Sammet
  • Skinn
  • Läder
  • Tyg

 

Önskar du ge din matplats ett ombonat och rofyllt uttryck erbjuder vi matstolar i naturnära färger som brunt och beige. Här hittar du även köksstolar i stilrena färger som vitt, grått och svart. Svarta och vita köksstolar är klassiskt tidlösa och gångbart i de flesta hem och inredningsstilar. För dig som inreda din matplats trendigt och snyggt med den där lilla extra touchen så erbjuder vi även matstolar i färgstarka kulörer. Att kombinera härligt färgglada matstolar och ett vitt eller svart bord är både snyggt och tillför glädje och energi till din matplats. Har du flera favoriter som gör det svårt att väja, varför inte kombinera matstolar i olika färger? På så sätt sätter du en alldeles unik och personlig stämpel på din matplats.

 

Matstolar och mycket mer…

Vi vill påstå att vi har matstolar och köksstolar som passar alla hem och stilar. Med utbudet i våra händer, så ligger nu valet hos dig. Botanisera och inspireras i vårt gedigna utbud och klicka sedan hem dina favoriter enkelt och smidigt. Passa på att komplettera med ett matchande matbord eller köksbord i samma stil som matstolarna…. Eller varför inte inreda med ett matbord i helt annan stil för spännande uttryck. Återigen, det är du som bestämmer! För dig som tycker att det kan vara lite klurigt att matcha ihop matbord och matstolar så erbjuder vi även kompletta matgrupper som våra fantastisk designers satt ihop. Smidigt och enkelt, och dessutom erbjuder vi våra matgrupper till rabatterade priser i jämförelse med om du köpt matbord och stolar separat. Vi hjälper dig att inred din matplats! Behöver du hjälp eller har frågor om våra produkter eller ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport.