Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Möbler

Stolar

6275 st produkter
Visar 24 av 6275 produkter
1
...
262

Populära filtreringar

På Chilli kan du vara säker på att alltid hitta stilsäkra designmöbler, och kanske framförallt designstolar. Dessutom till riktigt bra priser! Vi har sittmöbler för alla rum, behov, plånböcker och smaker - något för alla helt enkelt. Våra stolar har många olika sorters möbeltyg och du kan alltid köpa till extra stolsöverdrag för att snabbt och smidigt kunna klä om en stol eller flera med nytt tyg. Förutom klassiska stolar finner du även pallar och sittbänkar i sortimentet som båda två fungerar som perfekta komplement till övriga bord och stolar eller matrumsmöbler.

 

Snygga stolar på Chilli!

Denna mångfacetterade möbel kommer i mängder olika utföranden och designer, anpassat för alla möjliga behov och praktiska syften. Vi har ett gediget utbud av stolar för att med säkerhet kunna erbjuda precis det du letar efter. Nedan listar vi länkar till våra största underkategorier inom “stolar”.  

 
Matrumsmöbler och köksrumsmöbler präglas många gånger av praktiska och snygga stolar som lämpar sig för middagar och tid för familjen. Vill du förvandla matrummet och addera extra karaktär tipsar vi om att införskaffa ett barnbord och stolar i proportion för de allra minsta i familjen. Charmigare möblemang än matchande matgrupper går knappast att hitta! Är ni ibland många runt middagsbordet kan en praktisk lösning vara att välja en hopfällbar stol, eller kanske stapelbara stolar som vid behov enkelt går att förvara på höjd och på så sätt ta mindre plats.  Andra populära matbordsstolar är antika varianter som ofta för med sig en praktfull aura och bjuder på historier om deras levnad, en möbel som tillför karaktär med andra ord. Vita stolar eller ekmöbler är nog trots allt det mest förekommande i våra kök och matrum och med sina ofta tidlösa utföranden är det inte svårt att se varför. Vill du vara stilsäker vid alla dagens måltider utan att tvingas prägla inredningen åt något håll är därför förmodligen den klassiska modellen något för dig! 

Pinnstolar - en tidlös klassiker

Denna möbel må vara inredningsminimalisternas absoluta favorit men med sitt potential har den börjat leta sig in i allt fler hem. Alla kan med lätthet finna glädje i en pinnstol. Det är få möbler som lyckas vara originella och klassiska på samma gång, men pinnstolen är en möbel som aldrig går ur tiden. Med sina rena linjer och enkla utförande fyller den sin funktion och plats i hemmets alla rum. På Chilli är våra bästsäljare svarta pinnstolar men vi har även beigea, gråa, bruna, blåa och vita pinnstolar i sortimentet. Vilken är din favorit? 

Häng med på barhäng

Kökstrendernas trend är att integrera en alldeles egen bar - mitt i köket. Baren kan användas som avlastningsyta, plats för frukost, mingelstation eller som namnet så trevligt antyder - en hederlig bar! För att dessa användsområden ska utnyttjas maximalt blir ett ofrånkomligt krav att fullända med snygga och stilfulla barstolar. Hos oss hittar du sådana i alla dess former, färger och prisklasser - allt för att du ska hitta just din perfekta barstol.

Vintagekaraktär med antika stolar

Klädda stolar förmedlar en distinkt känsla av historiens vingslag. De kännetecknas av elegans, lyxiga materialval och snidade detaljer. Med andra ord ett utmärkt möbelval för att sätta tonen för den atmosfär som ska prägla resten av inredningen. En så kallad skinnstol faller in i samma tema och för tankarna till Chesterfield och Oxford-eran, tidstypiska för den viktorianska inredningen. Våra skinnstolar fungerar många gånger lika bra till middagen som relaxfåtöljer. Föreställ dig kombinationen att sitta bekvämt som i en fåtölj samtidigt som hela familjen är samlad och äter tillsammans runt middagsbordet - oslagbart!

Ergonomiska stolar för kontorsjobb och gaming

Letar ni efter ny skrivbordsstol till barnen? Vi på Chilli vet att våra barn och ungdomar spenderar mer och mer tid sittandes vid sina datorer. Därför är det otroligt viktigt för oss att kunna erbjuda ergonomiska stolar anpassade för barnens vanor. Om sonen eller dottern frågar om en “gamingstol” hittar du således den hos oss! För övriga familjemedlemmar, som nödvändigtvis inte spelar spel men ändå spenderar mycket tid vid datorn, har vi självfallet även mer klassiska och ergonomiska kontorsstolar i sortimentet. 

Vårda din trotjänare med textilrengöring

En stol får utstå mycket under sin livstid. Den kan utsättas av allt från barnmat till kaffe, till tomatsås till vin. Detta är en möbel som används flitigt i vardagspusslet och därför extra utsatt för eventuella olyckor. Tur är väl då att du enkelt kan köpa snygga stolsöverdrag och nytt möbeltyg hos oss som hjälper dig att skydda din vardagshjälte. Om olyckan ändå är framme har vi paket med textilrengöring som snabbt och effektivt hjälper dig att få bort fläckar och smuts!

Psst! Söker du kanske efter plaststolar för utomhusbruk? Spana in våra utestolar i kategorin under “utemöbler” för att hitta vårt enorma utbud av utemöbler! 

Köp dina nya stolar online på Chilli.se!

På Chilli.se hittar du alltid ursnygg, men prisvärd, inredning av mycket god kvalitet. Ska du köpa billiga möbler online är Chilli med andra ord rätt butik för dig!. Vi levererar dina varor pålitligt och effektivt, snabbt dessutom. Du har alltid 365 dagars öppet köp så att du kan vara helt säker på att ditt köp känns rätt.