Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Brickor & fat billigt online hos Chilli

 • Vad kan jag köpa för brickor och fat på Chilli?

  Online hos oss på Chilli finner du ett brett utbud av olika modeller på fat och brickor. Dessa brickor är både vackra och funktionella. Du kan använda dem till ostbrickan, till frukosten eller varför inte till en picknick i trädgården? Vi erbjuder både runda brickor, brickor i metall och stora rektangulära brickor. Men också dekorationsbrickor där du kan placera ljusstakar eller andra dekorationer, till exempel.
 • Vilken storlek ska jag välja på bricka?

  Det beror på vad du planerar att använda den till. Om du är ute efter ett fat som ska rymma fika eller kanske frukosten, så bör du välja en modell som är lite större. Det räcker istället med ett litet fat eller en mindre bricka till lite ost, exempelvis. Vi har ostbrickor för just det tillfället här på Chilli.
 • Hur håller jag min bricka fin så länge som möjligt?

  Du gör bäst i att kika i produktbeskrivningen och se vad som står där. En del brickor går utmärkt att diska i diskmaskinen medan andra brickor skulle gå sönder om du diskar dem där i. Eftersom att de används som just brickor och inte tallrikar, så brukar det räcka med att skölja av dem under lite vatten och kanske en skvätt diskmedel.
 • Vad är era brickor gjorda i för material?

  Vi på Chilli erbjuder både brickor och fat som är tillverkade i trämaterial, porslin samt en blandning av dessa. Du väljer själv den modell som du tycker bäst om och som passar för dina syften.