Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 2 av 2 produkter

En sängbricka är en praktisk och bekväm lösning att ha när man ligger i sängen. Den är vanligtvis tillverkad av trä eller plast och har en platt yta där man kan placera böcker, laptops eller mat. De flesta sängbrickor har ben som kan vikas ut så att sängbrickan hamnar i en mer bekväm höjd och står stabilt i sängen.. Sängbrickor är idealiska för att äta frukost eller arbeta på i sängen, och de gör det enklare att njuta av bekvämligheten i ens eget sovrum.

Vanliga frågor om Sängbricka

Vad är en sängbricka?

En sängbricka är en liten bricka eller platta som används för att placera saker på när man ligger i sängen. Den kan ha olika utformning och material, men vanligtvis är den lätt och smidig att använda. En sängbricka kan vara praktisk för att äta frukost eller läsa tidningar i sängen, eller för att ha en plats att lägga ifrån sig bok, glas eller fjärrkontroll. Det är ett bekvämt tillbehör att ha för att göra vistelsen i sängen mer bekväm och praktisk.

Kan jag använda en sängbricka på andra ställen än i sängen?

Ja, du kan använda en sängbricka på andra ställen än i sängen. En sängbricka kan vara praktisk att använda när du äter frukost eller fikar i sängen, men den kan också användas som en bärbar plattform för att arbeta med en bärbar dator eller läsa en bok i soffan eller fåtöljen. Du kan till och med använda den som ett portabelt skrivbord när du behöver arbeta eller studera på olika platser i ditt hem. Så länge du har en plan yta att placera sängbrickan på, kan du använda den på vilket ställe du vill.