Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 15 av 15 produkter

Vattenglas ett vanligt och mångsidigt glas som används främst för servering av vatten och andra drycker. Med sinaolika designer passar vattenglas bra för olika tillfällen, från vardagsmåltider till festliga evenemang. Dess vanligtvis enkla form gör det också till en idealisk bas för kreativa dryckeskreationer och dekorationer..

Vanliga frågor om Vattenglas

  • Hur många vattenglas behöver jag?

    Det beror på hur många personer som ska använda glasen och hur ofta de används. En generell rekommendation är att ha minst ett vattenglas per person, men det kan vara bra att ha några extra för gäster eller om glas går sönder. Om du använder glas dagligen och har flera personer i hushållet kan det vara bra att ha minst ett par glas per person.
  • Är det skillnad på vattenglas och vanliga dricksglas?

    Ja, det finns skillnad mellan vattenglas och vanliga dricksglas. Vattenglas är vanligtvis större och rymmer mer vätska än vanliga dricksglas. De är utformade för att kunna rymma en större mängd vätska, som vatten eller juice, medan vanliga dricksglas är mindre och används oftast för att dricka exempelvis läsk eller andra alkoholhaltiga drycker. Vattenglas kan också vara mer robusta och tåla temperaturförändringar bättre än vanliga dricksglas.
  • Hur stora vattenglas behöver jag?

    Det vanligaste storleken på vattenglas är ca 25 cl (centiliter) eller 250 ml (milliliter). Detta storlek räcker vanligtvis för att servera en normal portion vatten eller annan dryck. Om du föredrar större eller mindre glas kan du självklart välja en annan storlek baserat på dina preferenser.