categoryTopBlock
Värma

Äggkokare

2st produkter
Kampanj
Vem älskar inte ett perfekt kokt ägg till frukost? Med en äggkokare från Chilli blir det superenkelt att få till ägg som är precis så löskokta eller hårdkokta som du önskar. En äggkokare sparar tid och energi, och är dessutom enkel att använda och rengöra. Oavsett om du är en frukostentusiast eller bara vill ha ett enkelt sätt att koka ägg, är en äggkokare från Chilli ett oumbärligt verktyg i köket.

Hur använder jag en äggkokare?

Att använda en äggkokare är enkelt och bekvämt. Börja med att fylla på så många ägg i äggkokaren som du önskar tillaga och mängden vatten som anges i bruksanvisningen. Placera sedan på locket äggkokaren och slå på den. Äggkokaren kommer att koka vattnet och indikatorlampan kommer att tändas när äggen är färdiga. Ta ut ägghållaren, var bara uppmärksam så du inte bränner dig. Skölj äggen i kallt vatten för att stoppa tillagningen och för att göra dem lättare att skala.

Hur vet jag när äggen är klara i en äggkokare?

De flesta äggkokare har en inbyggd timer eller ett ljud som indikerar när äggen är klara. Det är vanligtvis enkelt att ställa in tiden för att få till ägg som är löskokta, mellankokta eller hårdkokta. Om äggkokaren inte har en timer eller ljudindikator kan du enkelt kontrollera äggen genom att öppna locket och se efter hur välkokta de är.

Finns det äggkokare för mikron hos Chilli?

Ja, det finns äggkokare som är speciellt utformade för användning i mikrovågsugnen. Dessa äggkokare är vanligtvis tillverkade av plast och har en lock med en ventil som släpper ut ånga under kokningen. För att använda en äggkokare för mikron lägger du helt enkelt äggen i kokaren, häller i vatten och sätter på locket. Sedan placerar du kokaren i mikrovågsugnen och ställer in tiden för kokningen enligt tillverkarens anvisningar.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj