Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Handdukar

Frottéhanddukar

16 st produkter
Visar 16 av 16 produkter
Hos oss på Chilli hittar du ett brett sortiment av badrumstextilier, inklusive frottehanddukar. Våra handdukar är gjorda av högkvalitativt material som ger dig en mjuk och skön känsla efter varje dusch eller bad. Vi har ett stort utbud av färger och storlekar så att du kan hitta handdukar som passar din stil och dina behov. Med våra frottehanddukar kan du njuta av en avkopplande och bekväm badrumsupplevelse varje dag.

Vad är en frottehandduk?

En frottehandduk är en handduk som är gjord av ett mjukt och absorberande material som är perfekt för att torka av huden efter ett bad eller en dusch. Frottehanddukar har en hög lugg, vilket ger dem en skön och fluffig känsla. De är också slitstarka och tål många tvättar, vilket gör dem till en utmärkt investering för ditt badrum.

Vilka fördelar finns det med frottehanddukar?

Frottehanddukar är mjuka, absorberande och sköna att använda efter ett bad eller en dusch. De har en hög lugg som gör att de känns extra fluffiga och lyxiga. Frottehanddukar är också slitstarka och tål många tvättar, vilket gör dem till en långsiktig investering för ditt badrum.

Vilka olika storlekar finns det på frottehanddukar?

Frottehanddukar finns i olika storlekar, från små ansiktshanddukar till stora badlakan. Du kan välja den storlek som passar dig bäst beroende på dina behov. Om du vill ha en handduk som är extra absorberande och mjuk kan du välja en större handduk med högre lugg.

Hur tvättar jag mina frottehanddukar på bästa sätt?

För att hålla dina frottehanddukar mjuka och absorberande är det viktigt att tvätta dem på rätt sätt. Använd en mild tvättmedel och undvik att använda sköljmedel, eftersom det kan minska handdukarnas absorberande förmåga. Torka handdukarna i torktumlaren på låg värme eller låt dem lufttorka för att undvika att skada fibrerna.

Kan jag använda frottehanddukar även till andra ändamål?

Ja, frottehanddukar är mångsidiga och kan användas till många andra ändamål, som till exempel som handdukar i köket eller som rengöringsdukar. De är mjuka och absorberande, vilket gör dem perfekta för att torka upp spill eller rengöra ytor.