Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Badrumstextil

Handdukar

82 st produkter
Visar 24 av 82 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Finns det en skönare känsla än att svepa en härlig varm handduk av hög kvalitet runt om sig efter en dusch eller ett bad? Hos Chilli har vi samlat ett stort härligt sortiment av handdukar i olika storlekar, material och färger för att passa din stil och dina behov. Vi erbjuder mjuka handdukar i bomull av hög kvalitet, snabbtorkande handdukar i mikrofiber och lyxiga handdukar i egyptisk bomull. Oavsett om du letar efter en färgglad handduk att pigga upp badrummet med eller en vit och elegant handduk till din spa-kväll, har vi handdukarna för just dig.

Hur tvättar man handdukar?

För att tvätta handdukar, börja med att sortera dem efter färg. Tvätta sedan handdukarna i maskin med liknande färger. Använd ett tvättmedel som är skonsamt mot tyget. Välj ett program på hög temperatur, helst 60-90 grader Celsius för att döda bakterier och andra mikroorganismer som kan finnas på handdukarna. Använd inte sköljmedel, då det kan göra handdukarna mindre absorberande.

Hur ofta ska man byta handduk?

Det beror på hur ofta handduken används och hur mycket den utsätts för fukt. Generellt sett är det bra att byta handdukar minst en gång i veckan. Om du använder handduken flera gånger om dagen eller om den används i en fuktig miljö, som på toaletten, kan det vara bättre att byta den oftare, till exempel varannan dag.

Vad betyder GSM på handdukar?

GSM står för "grams per square meter" och det är ett mått på handdukens vikt. Ju högre GSM desto tyngre och mer absorberande är handduken. En handduk med en GSM på 500-600 är vanligt för dagligt bruk, medan en handduk med en GSM på 700 eller högre är extra mjuk och lyxig.