Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barntextilier

Handduk barn & badlakan barn

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

För att göra badstunden lite mer rolig för barnen är det en god idé att investera i ett set av handdukar och badlakan som är speciellt designade för dem. På Chilli hittar du ett stort utbud av handdukar och badlakan för barn, som är mjuka, absorberande och kommer i roliga och lekfulla mönster och utföranden som barnen kommer att älska. Hos Chilli hittar du ett brett urval av handdukar och badlakan i olika färger, mönster och storlekar som passar både små och stora barn. Med mjuka material som tål många tvättar och härliga designelement kan du hitta precis vad du behöver för att göra badstunden mer rolig och bekväm för ditt barn.

Vilka material är bäst för handduk och badlakan för barn?

När det gäller handdukar och badlakan för barn är det bäst att välja material som är mjuka och skonsamma mot deras känsliga hud. Bomull är det vanligaste materialet för handdukar och badlakan eftersom det är mjukt, hållbart och lätt att tvätta. Det finns också handdukar och badlakan i microfiber som är extra mjuka och absorberande, perfekta för känslig hud.

Finns det handdukar och badlakan för barn med olika mönster och färger på Chilli?

Ja, på Chilli hittar du ett stort utbud av handdukar och badlakan för barn i olika färger och mönster. Du kan välja mellan lekfulla djurmotiv, färgglada mönster eller mer diskreta toner. Välj de som passar din barns personliga stil och din inredning.

Finns det några speciella rekommendationer när det gäller tvättning av handdukar och badlakan för barn?

Nej, det finns inga direkta speciella rekommendationer när det gäller tvättning av handdukar och badlakan för barn. Många föredrar dock att använda ett allergivänligt tvättmedel utan parfym och färgämnen för att undvika allergiska reaktioner hos barnet. Tvättmedlet bör också vara skonsamt mot tyget för att inte förstöra dess mjukhet och kvalitet. Det är också en bra idé att tvätta handdukarna och badlakanen i hög temperatur för att döda eventuella bakterier och allergener. Var noga med att läsa tvättråden på dina handdukar och badlakan för att undvika att skada dem i tvätten.