categoryTopBlock
Barntextilier

Barngardiner

74st produkter
Kampanj

Hos Chilli hittar du barngardiner i många olika utföranden som kan hjälpa till att göra barnrummet mer mysigt och ombonat. Välj bland färgglada, fantasifull och klassiska barngardiner billigt online. Välkommen att utforska vårt stora sortiment!

Vanliga frågor och svar

Hur inreder jag med barngardiner?

När det kommer till att inreda barnrummet är det alltid bra att matcha färgerna i rummet. Med gardiner i vackra mönster eller färger skapar du en mysig och ombonad känsla för ditt barn. Kanske vill ditt barn ha gardiner som är fantasifulla? Eller en fin gardin till loftsäng? Hos Chilli hittar du något som passar alla hem och barn.

Vilken typ barngardiner ska jag välja?

Det här beror på vad du letar efter. Vill du skapa mer liv i barnrummet? Då kan våra lekfulla och färgsprakande gardiner vara något för dig. Börja med att fråga ditt barn om favoritfärg eller mönster, och välj sedan gardiner efter det.

Vilka barngardiner erbjuder Chilli?

Hos Chilli hittar du ett brett utbud av olika barngardiner billigt online. Vi har gardiner i olika färger, mönster och motiv. Oavsett om det är färgsprakande eller klassiska gardiner hittar du det hos oss på Chilli. Vi erbjuder fina gardiner för alla åldrar.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj