Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barntextilier

Kudde barn

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Du kan aldrig ha för många kuddar, speciellt inte i barnrummet. Förutom att det är skönt att sova på en sovkudde skapar de även en härlig och kreativ oas i barnrummet. Skapa mysiga krypin och kojor där du kan dekorera med roliga och snygga barnkuddar. Hos Chilli hittar du högkvalitativa barnkuddar till ett billigt pris, välkommen!

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av barnkudde?

    Egentligen är det inte jätte mycket du behöver tänka på, mer än ålder på barn och vilken storlek på kudde du är ute efter. Utöver det är det bara att välja efter tycke och smak, samt utgå efter vad ditt barn tycker om.
  • Vilka olika barnkuddar erbjuder Chilli?

    Vi erbjuder en mängd olika kuddar som passar alla barn oavsett ålder och intresse. Vi har både stora och små barnkuddar med roliga motiv på. Välj själv om kudden ska fylla en praktisk funktion eller enbart vara en prydnad. Du hittar även kuddar som passar spjälsängen såväl som juniorsängen.
  • Hur inreder jag med kuddar i barnrummet?

    För att bjuda in till en kreativ miljö är det aldrig fel att inreda med färger och olika textiler. Med hjälp av dekorativa barnkuddar skapar du en härlig miljö i barnrummet, där ni tillsammans kan bygga kojor eller inreda en mysig läshörna.