categoryTopBlock
Barntextilier

Lekmatta & matta barnrum

1 898st produkter
Kampanj
Populära filtreringar

För att komplettera inredningen i barnrummet är en barnmatta det perfekta valet. Hos oss på Chilli hittar du barnmattor i alla möjliga olika färger, storlekar och motiv till ett bra pris. Det är inte bara roligt för barnen att ha något att leka på, det är även skönt för dem att ha något mjuk att sätta fötterna på. Välkommen att utforska vårt stora sortiment och beställ hem din nya barnmatta billigt online från Chilli.

Vanliga frågor och svar

Erbjuder Chilli roliga barnmattor billigt online?

Ja såklart gör vi det! Vi vill att alla barn ska ha möjlighet att ha en rolig och snygg barnmatta på sitt rum. Därför har vi ett stort utbud på barnmattor med många olika motiv. Vi har allt ifrån klassiska trafikmattor, barnmattor med djur på, mattor med olika mönster och många fler. Vi erbjuder även rund barnmatta och rektangulära barnmattor. Allt för att du ska hitta en passande modell.

Hur inreder jag med en barnmatta?

Att inreda ett barnrum med en matta är inte bara snyggt, det är även praktiskt. För barnets skull är det viktigt att få till en hemtrevlig känsla i rummet där möjligheten finns att kunna leka och vara kreativ. Barnmattor ger barnen något mjukt att leka på men det skyddar även mot ljud från till exempel skramlande leksaker. Förutom det så skyddas även golvet mot slitage. Med andra ord så finns det många fördelar att inreda med en snygg och praktisk barnmatta.

Hur stor barnmatta ska jag köpa?

Barnrum kan se ut på många olika sätt. Därför har vi samlat ett stort utbud av barnmattor i en mängd olika storlekar, färger och mönster. Har du ett litet barnrum är en matta i mindre storlek eller en rund barnmatta perfekt. Självklart så erbjuder vi även stor barnmatta som kan täcka mycket golvyta så barnrummet får en mysigare känsla.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj