Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barntextilier

Lekmatta & barnmattor

28 st produkter
Visar 24 av 28 produkter
12

Populära filtreringar

En barnmatta är det perfekt valet för att komplettera inredningen i barnrummet. Hos Chilli erbjuder vi barnmattor i många olika utföranden så du enkelt ska kunna hitta den perfekta mattan för ditt barn. Bläddra bland vårt sortiment och beställ hem en ny barnmatta billigt online från Chilli.

Vanliga frågor och svar

  • Hur inreder jag bäst med en barnmatta?

    Fördelarna med en matta till barnrummet är många. Förutom att det är mjukt att leka på skyddar även en matta mot golvslitage samt skramlande leksaker. För att ett barn ska ha möjligheten att leka och trivas i sitt rum är det viktigt med en barnmatta eller lekmatta som skapar en lugn men samtidigt kreativ miljö. Därför erbjuder vi på Chilli barnmattor i många olika utföranden, så du enkelt kan hitta en matta som passar ditt barn.
  • Vilka olika modeller på barnmattor erbjuder Chilli?

    Vi vill att alla barn ska ha möjlighet att ha en inspirerande och snygg matta på sitt rum. Därför erbjuder vi på Chilli mattor i många olika färger, storlekar, mönster och motiv. Hos oss hittar du allt ifrån trafikmattor, barnmattor med djur på, enhörningsmatta och många fler.
  • Vilken storlek på barnmatta ska jag välja?

    Hur stor barnmatta du ska välja beror på hur mycket yta du har att utnyttja. Alla barnrum ser olika ut. Till mindre rum passar rund barn matta perfekt eller en klassisk matta i mindre storlek. Har ditt barn ett stort rum erbjuder vi såklart stora barnmattor som täcker större delen av golvytan. Det är även snyggt att inreda med olika mattor i olika storlekar, då skapar du ett kreativt barnrum.