categoryTopBlock
Barntextilier

Barnfilt & babyfilt

29st produkter
Kanske är du ute efter en mjuk, varm och mysig babyfilt i fleece eller en tunn och sval barnfilt i ekologisk bomull. En babyfilt ger inte bara ditt barn värme utan även trygghet och tröst. Oavsett vilken babyfilt din bebis behöver hittar du ett brett sortiment av barnfiltar i olika färger, mönster, material och storlekar hos oss på Chilli. Spana in vårt utbud och köp din barnfilt & babyfilt till ett bra pris online.

Vilken barnfilt eller babyfilt ska jag välja?

Fundera på när barnet kommer använda filten. Ska babyfilten användas inomhus eller utomhus? Är det sommar eller vinter? Detta avgör om du behöver en tjock, varm och mysig babyfilt eller en tunn och sval. Det är viktigt att anpassa babyfilt efter årstid men ännu viktigare att hålla koll på din bebis temperatur och anpassa filt därefter.

Hur många babyfiltar behöver jag?

Mysiga barnfiltar i olika material är något du och din bebis kommer ha mycket användning för. En babyfilt kan ofta ha flera olika användningsområden. Den kan användas som snuttefilt, amningsfilt, mysfilt i spjälsängen och barnvagnen eller varför inte en vadderad filt som din bebis kan ligga på. Även om en babyfilt kan användas till mycket är det bra att ha en extra uppsättning när de måste tvättas. Tänk även på att anpassa barnfilt efter väder och behov. Det är alltså en bra idé att köpa flera olika slags filtar i olika storlek och material.

Vilket material ska jag ha på barnfilt & babyfilt?

Anpassa materialvalet efter vad babyfilten ska användas till. En babyfilt i muslin är tunn och fungerar perfekt som en luftig filt i vagnen under sommaren. Våra muslinfiltar i ekologisk bomull är dessutom snälla mot bebisens känsliga hud och passar utmärkt som snuttefilt. En babyfilt i fleece passar bra under vintern och kan användas i både barnvagnen och som pläd hemma i soffan.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar