Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barntextilier

Barnfilt, babyfilt & muslinfilt

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Chillis sortiment av babyfiltar kombinerar värme, trygghet och stil för din bebis. Våra muslinfiltar, tillverkade av en skön blandning av bomull och bambu, erbjuder exceptionell andningsförmåga och mjukhet, idealisk för allt från amning till mysiga stunder. Efter tvätt utvecklar de en unik krinklad textur som förhöjer mysfaktorn. Utöver muslinfiltar erbjuder vi också ett brett utbud av barnfiltar i olika material, färger och mönster, perfekta för att ge din bebis värme och trygghet. Utforska vårt sortiment för att hitta den perfekta filten som matchar ditt barns behov.

 • Vilken barnfilt eller babyfilt ska jag välja?

  Fundera på när barnet kommer använda filten. Ska babyfilten användas inomhus eller utomhus? Är det sommar eller vinter? Detta avgör om du behöver en tjock, varm och mysig babyfilt eller en tunn och sval. Det är viktigt att anpassa babyfilt efter årstid men ännu viktigare att hålla koll på din bebis temperatur och anpassa filt därefter.
 • Hur många babyfiltar behöver jag?

  Mysiga barnfiltar i olika material är något du och din bebis kommer ha mycket användning för. En babyfilt kan ofta ha flera olika användningsområden. Den kan användas som snuttefilt, amningsfilt, mysfilt i spjälsängen och barnvagnen eller varför inte en vadderad filt som din bebis kan ligga på. Även om en babyfilt kan användas till mycket är det bra att ha en extra uppsättning när de måste tvättas. Tänk även på att anpassa barnfilt efter väder och behov. Det är alltså en bra idé att köpa flera olika slags filtar i olika storlek och material.
 • Vilket material ska jag ha på barnfilt & babyfilt?

  Anpassa materialvalet efter vad babyfilten ska användas till. En babyfilt i muslin är tunn och fungerar perfekt som en luftig filt i vagnen under sommaren. Våra muslinfiltar i ekologisk bomull är dessutom snälla mot bebisens känsliga hud och passar utmärkt som snuttefilt. En babyfilt i fleece passar bra under vintern och kan användas i både barnvagnen och som pläd hemma i soffan.
 • Hur tvättar man muslinfiltar för att bibehålla deras mjukhet och krinklade textur?

  För att tvätta muslinfiltar och behålla deras mjukhet och textur, är det viktigt att följa skötselråden som ofta innebär mild tvätt i låg temperatur och att undvika starka tvättmedel. Lufttorkning kan hjälpa till att bevara den krinklade texturen. För specifika instruktioner rekommenderas att kontrollera tvättlappen på din muslinfilt eller rådgöra med tillverkarens rekommendationer.