Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Matta

Fäll & skinnmatta

30 st produkter
Visar 24 av 30 produkter
12

Att kombinera din inredning med olika material är en stor trend. Hos Chilli kan du hitta fällar och skinnmattor som höjer mysfaktor i ditt hem och du får även ett skönt golv att gå på. Oavsett vilken typ av fäll eller skinnmatta du är ute efter är du välkommen att bläddra bland vårt breda sortiment för att hitta en matta som passar dig och ditt hem. Vi erbjuder mattor i många olika storlekar, färger och material. Passa på och beställ din nya fäll eller skinnmatta billigt redan idag!

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av skinnmatta online?

    Olika skinnmattor gör sig bäst i inomhusmiljö. En äkta skinnmatta är inte bara snygg utan även skön att gå på. Fördelarna med en högkvalitativ skinnmatta är att de slits på ett snyggt sätt. De gör sig därför perfekta i hallen.
  • Hur inreder jag snyggt med fällar & skinnmattor?

    Genom att dekorera med en fäll på soffan eller fåtöljen skapar du en lyxig känsla i hemmet. En fäll är inte bara skön att sitta på utan även mysig att ha fötterna på en ruggig vinterdag. En skinnmatta är ett bra alternativ om du är på jakt efter en matta som ska sticka ut. Med en skinnmatta blir din inredning mer praktiskt och stilren.
  • Vilka fällar och skinnmattor erbjuder Chilli?

    Hos Chilli kan du hitta ett stort utbud av olika fällar och skinnmattor. Vi erbjuder kohud matta, matta i äkta läder, lammskinn, äkta fårskinn och många fler. Vi vill att ha du ska ha möjlighet att hitta den matta som passar dig och ditt hem bäst.