Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Fäll & skinnmatta

Fårskinn & lammskinn

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

Fårskinn & lammskinn är en tidlös och lyxig matt-textil som passar perfekt för att skapa en mysig och ombonad känsla i hemmet. Med sin lena och fluffiga känsla och vackra utseende är det inte konstigt att fårskinnsfäll och lammfäll fortsätter vara en populär inredningsdetalj år efter år. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av fårskinn i olika färger och storlekar som kan användas för att addera en touch av elegans till ditt hem.

Hur tvättar man fårskinn?

För att rengöra ditt fårskinn bör du använda en mjuk borste eller dammsugare för att ta bort smuts och damm. Om ditt fårskinn är fläckigt kan du använda en mild tvål och vatten för att försiktigt rengöra fläckarna. Se till att torka av och torka helt innan du använder det igen. Olika fårskinn och lammskinn klarar av olika typer av tvätt. Läs de medföljande skötselråd och tvättinstruktioner noggrant. Om du är osäker är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på Chilli.

Kan jag använda mitt fårskinn som sängmatta?

Ja, fårskinn kan användas som en mjuk och bekväm sängmatta för att lägga till extra värme och komfort. Se till att välja ett fårskinn av rätt storlek för din säng och följ skötselråden för att hålla det fräscht och rent.

Vilka färger finns fårskinn och lammskinn i hos Chilli?

Hos Chilli hittar du fårskinn i flera olika färger, inklusive vitt, grått, brunt, svart och beige. Välj en färg som matchar din inredning och stil och som passar perfekt för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem.