Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Specialmatta

Kontorsmatta & golvskydd

22 st produkter
Visar 22 av 22 produkter

Vill du undvika repor och slitage på ditt golv har du kommit till rätt ställe. Med skydd till ditt golv i form av en kontorsmatta eller ett golvskydd sliter du inte ut det och bibehåller dess glans många år framöver. Botanisera dig i vårt stora utbud och beställ det som bäst matchar dig och ditt behov.

Vanliga frågor och svar

  • Varför behöver jag ett golvskydd?

    Har du ett hemmakontor är det bra att att köpa ett skydd till ditt golv. Med en kontorsstol är det lätt att repor och slitage uppstår på golvet, något som man gärna vill undvika. För dig med hemmagym är en skyddsmatta perfekt. Vikter och annan typ av redskap kan lätt göra märken i golvet, med ett golvskydd minimerar du risken att ditt golv förstörs.
  • Vilka golvskydd erbjuder Chilli?

    Hos Chilli hittar du ett varierat utbud, vi erbjuder något som passar alla behov. Bläddra bland kontorsmatta, skyddsmatta, målarmatta, fuktskyddsmattor och många fler. Vi erbjuder enbart högkvalitativa produkter till ett billigt pris. Vi är därför säkra på att du kommer bli nöjd med ditt nya köp.
  • Vad ska jag tänka på vid val av golvskydd eller kontorsmatta?

    Det enda du behöver fundera på är var du ska ha ditt golvskydd och hur stor yta du ska täcka. Utöver det är det bara att välja efter tycke och smak.