Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Specialmatta

Nålfiltsmattor & konstgräsmattor

28 st produkter
Visar 24 av 28 produkter
12

Vad kan vara mer inbjudande än en mjuk och grön gräsmatta att slappa på under en varm sommardag? Tyvärr är det inte alltid möjligt att ha en riktig gräsmatta, men det finns ett alternativ som är minst lika vackert och funktionellt: en konstgräsmatta eller nålfiltsmatta. Dessa mattor ger ett grönt och frodigt intryck året runt, utan krav på vattning eller klippning. Låt din fantasin flöda och skapa en inbjudande utomhusmiljö med hjälp av konstgräsmatta eller nålfiltsmatta. Nedan hittar du några vanliga frågor och svar om dessa mattor.

Vad är skillnaden mellan en konstgräsmatta och en nålfiltsmatta?

En konstgräsmatta är gjord av plastfibrer och har en högre lugg, vilket ger ett mer realistiskt utseende av en gräsmatta. En nålfiltsmatta är gjord av syntetiska fibrer som är sammanvävda för att skapa en matta med en låg lugg. Detta ger en jämn yta som är mjuk och behaglig att gå på.

Vad är fördelarna med en konstgräsmatta eller nålfiltsmatta jämfört med en riktig gräsmatta?

En konstgräsmatta eller nålfiltsmatta kräver mycket mindre underhåll än en riktig gräsmatta. Du behöver inte klippa, vattna eller gödsla den, vilket sparar både tid och pengar. Dessutom behåller de sin fräscha och gröna färg året runt, oavsett väderförhållanden. Slutligen kan de användas på platser där en riktig gräsmatta inte kan växa, till exempel på balkonger, takterrasser eller inne i huset.

Kan jag använda en konstgräsmatta eller nålfiltsmatta utomhus?

Ja, både konstgräsmattor och nålfiltsmattor kan användas utomhus. De är tillverkade för att tåla väder och vind och är UV-resistenta, vilket gör att de inte bleks eller blir torra i solen. Var dock noga med att välja en matta som är lämplig för utomhusbruk, särskilt om den kommer att utsättas för starkt solljus eller tung nederbörd.

Kan jag använda en konstgräsmatta eller nålfiltsmatta inomhus?

Ja, båda typerna av mattor kan användas inomhus också. De är perfekta för att skapa en grön yta i rum som saknar naturligt ljus eller för att lägga till en mysig touch i sovrummet eller vardagsrummet. De kan också användas som en matta i en entré eller korridor.