categoryTopBlock
Specialmatta

Yogamatta

5st produkter
Kampanj
Utforska Chillis utbud av yogamattor som är designade för att ge dig stöd och grepp under din yogapraktik. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, hittar du en matta som passar dig hos oss på Chilli. Våra mattor finns i olika material, tjocklekar och färger, vilket ger dig möjlighet att välja en som speglar din personlighet och förbättrar din upplevelse på yogamattan.

Hur rengör och underhåller jag min yogamatta?

Hur du rengör din yogamatta beror på vilket material den är i. Följ alltid tillverkarens instruktioner för att säkerställa att din matta håller så länge som möjligt. För de flesta mattor finns det rengöringssprayer man kan köpa, eller så kan du leta upp ett recept för hur man gör sin egen rengöringsspray som passar materialet i din yogamatta. Har du frågor kring hur du ska ta hand om din yogamatta på bästa sätt är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på Chilli.

Kan jag använda en yogamatta för andra träningsformer?

Ja, yogamattor kan användas för andra träningsformer, såsom pilates, stretching och styrketräning. De erbjuder en bekväm och halkfri yta för en rad olika övningar.

Vad är skillnaden mellan en yogamatta och en gymmatta?

En yogamatta är specifikt designad för att användas under yogapraktik och har en halkfri yta som hjälper dig att hålla positioner säkert. Yogamattor är oftast tunnare och lättare än gymmattor, vilket gör dem enklare att rulla ihop och transportera. De är också konstruerade för att ge dämpning och stöd för dina leder och muskler under yogapositioner och rörelser.

En gymmatta, å andra sidan, är oftast tjockare och större än en yogamatta. Den är utformad för att ge dämpning och stöd under olika träningsaktiviteter, såsom styrketräning, stretchning och aerobics. Gymmattor kan vara tillverkade av olika material och har vanligtvis en mer stötdämpande och slitstark konstruktion än yogamattor.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj