Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Sängkläder

Överkast

73 st produkter
Visar 24 av 73 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Upptäck Chillis sortiment av överkast och ge ditt sovrum en uppfriskande förnyelse. I vårt sortiment av överkast finns olika storlekar, färger, mönster och material, så att du kan hitta det perfekta överkastet för din säng och inredning. Med ett överkast kan du enkelt och billigt ge ditt sovrum eller gästrum en ny look utan några stora eller dyra ingrepp.

Vilken storlek på överkast behöver jag?

Storleken på ditt överkast beror på storleken på din säng. För enkelsängar behöver du ett överkast som mäter cirka 160 x 260 cm, medan dubbelsängar kräver ett överkast som mäter cirka 240 x 260 cm. Beroende på hur mycket överhäng du vill ha på var sida av sängen så kan du behöva välja ett ännu större överkast. Hos Chilli hittar du överkast i flera olika storlekar som passar alla typer av sängar.

Vilket material är bäst för ett överkast?

Det bästa materialet för ditt överkast beror på dina personliga preferenser och behov. Bomull och polyester är populära material som är lättskötta och slitstarka. Om du söker något mer lyxigt och mjukt så är sammet eller velvet en bra option. Chilli har överkast i flera olika material, så att du kan hitta det som passar just dig.

Varför ska jag använda ett överkast?

Ett överkast är en enkel och effektiv lösning för att skydda din säng mot damm, smuts och spill. Dessutom kan ett överkast lätt bytas ut eller tvättas för att hålla sängen fräsch och ren. Förutom dess praktiska funktion, kan ett överkast också vara ett dekorativt inslag i inredningen som kan ge rummet en mer personlig touch.