Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Överkast

Överkast enkelsäng

28 st produkter
Visar 24 av 28 produkter
12

Ett överkast till en enkelsäng är en dekorativ och praktiskt tillbehör som kan ge sängen en fin finish och samtidigt skydda den. Överkastet placeras över täcket och ger en extra touch av stil till rummet. Det finns olika typer av överkast att välja mellan, såsom quiltade, mönstrade eller enfärgade. Materialen varierar också, från bomull till polyester eller fleece. Oavsett vilken stil eller material du föredrar kan ett överkast till en enkelsäng vara en enkel och kostnadseffektiv uppgradering för att förnya ditt sovrum.

Vanliga frågor om Överkast enkelsäng

Vilken storlek på överkast till enkelsäng?

En vanlig storlek på överkast till en enkelsäng är 150x250 cm. Detta kan dock variera beroende på tillverkare och modell. Det är alltid bäst att mäta din säng och kontrollera storlekarna innan du köper ett överkast.

Finns det överkast till enkelsäng speciellt anpassat för barnrummet?

Ja, det finns överkast till enkelsängar som är speciellt anpassade för barnrummet. Dessa överkast kan komma i olika färger, mönster och teman som är populära bland barn. De är vanligtvis tillverkade av material som är lätt att tvätta och hålla rena.

Vilket material ska jag välja på mitt överkast till enkelsängen?

När du väljer ett överkast till en enkelsäng finns det några faktorer att ta hänsyn till. För det första är det viktigt att överkastet är tillräckligt stort för att täcka hela sängen och hänga ner över sängkanten. Du bör också överväga vilken stil och färg som passar bäst i ditt sovrum. Materialvalet är också viktigt - om du vill ha något varmt och mysigt kan du välja ett överkast i fleece eller bomull, medan om du föredrar något mer svalt och elegant kan du välja satin eller linne. Kom ihåg att överkastet också bör vara lätt att tvätta och underhålla. Ta dessa faktorer i beaktning när du väljer ett överkast till din enkelsäng.