Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Överkast

Överkast dubbelsäng

42 st produkter
Visar 24 av 42 produkter
12

Skapa en avkopplande och mysig hotellkänsla i ditt sovrum med ett överkast till din dubbelsäng från Chilli. Med ett brett utbud av färger, mönster och material att välja mellan är det enkelt att hitta det perfekta överkastet för att komplettera din inredning. Chilli har noggrant valt ut ett brett utbud av överlast dubbelsäng för att alla ska kunna hitta något i sin smak.

Vilken storlek på överkast passar till en dubbelsäng?

För en dubbelsäng rekommenderas ett överkast som är något större än sängen, så att det kan hänga ner lite på sidorna. De vanligaste storlekarna på överkast till dubbelsäng är 240x220 cm och 260x240 cm. Det finns även överkast dubbelsäng i måtten 140x260, 160x260, 180x260, så att du slipper ha ett överkast som släpar för mycket i golvet om din säng är lite mindre. Det är viktigt att mäta sängen för att hitta en passande storlek på överkastet som ger en snygg och färdig look i ditt sovrum.

Hur bäddar man med överkast dubbelsäng?

Att bädda med ett överkast till dubbelsäng är enkelt och ger en snygg och färdig look till ditt sovrum. Först lägger du överkastet över sängen och ser till att det hänger ner lika mycket på båda sidor. Sedan kan du välja om du vill att överkastet till dubbelsängen täcker hela sängen, eller om du vill vika ner det och skapa en lager på lager look. Du kan även pryda din bäddning med överkast dubbelsäng med prydnadskuddar, filtar och plädar i olika färger och material för att skapa en riktigt inbjudande känsla.

Vilka färger är populära på överkast till dubbelsäng på Chilli?

Populära färger för överkast till dubbelsäng inkluderar neutrala toner som beige, grå, vit och svart. Andra populära färger inkluderar pastellfärger, djupa juveltoner och mönster. Välj en färg som passar din personliga stil och din sovrumsinredning.

Med ett överkast till din dubbelsäng från Chilli kan du skapa en snygg och stilren inredning i ditt sovrum. Välj ett överkast som passar din personliga stil och som ger en bekväm och mysig känsla i ditt sovrum.