Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängkläder

Täcke

30 st produkter
Visar 24 av 30 produkter
12

Täcken är en viktig del av vår sömnkomfort och kan påverka hur vi känner oss när vi vaknar på morgonen. Ett mjukt och skönt täcke kan ge oss en härlig sömnupplevelse och ladda oss med energi inför en ny dag. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av täcken i olika material och tjocklekar, så att du kan hitta det som passar just dig och din personliga stil. Oavsett om du föredrar ett lätt sommartäcke eller ett varmare täcke för vintern, så kan du lita på att våra täcken håller hög kvalitet och ger dig den sömnkomfort du förtjänar.

Hur väljer jag rätt tjocklek på mitt täcke?

Tjockleken på ditt täcke beror på vilken temperatur du har i sovrummet och hur mycket värme du behöver när du sover. Ett sommartäcke är lättare och tunnare medan ett vintertäcke är tjockare och varmare. Du kan också välja ett helårstäcke som passar för de flesta säsonger.

Vilket material är bäst för ett allergivänligt täcke?

För allergivänliga täcken är material som bomull, mikrofiber och syntetfiber bra val då de är hypoallergena och inte drar till sig damm och kvalster. Ett dun- eller fjädertäcke kan också fungera för allergiker, men det är viktigt att välja ett täcke med hög kvalitet och bra allergifilt.

Kan jag tvätta mitt täcke i tvättmaskin?

De flesta täcken kan tvättas i tvättmaskin, men det är viktigt att följa tillverkarens tvättråd för att undvika skador på täcket. Ett tungt eller stort täcke kan behöva tvättas i en större tvättmaskin eller på tvätteri.