Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Täcke

Tyngdtäcke

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Ett tyngdtäcke är en investering i din sömn och välbefinnande, som kan hjälpa dig att lindra ångest, stress och sömnstörningar. På Chilli har vi ett stort urval av tyngdtäcken i olika storlekar, vikter och material för att passa dina behov. Utforska vårt sortiment av tyngdtäcken och upplev den avkopplande och djupa sömn som tyngdtäcket kan ge dig.

Vad är ett tyngdtäcke?

Tyngdtäcken har blivit allt mer populära på senare tid, och det är lätt att förstå varför. Med sin terapeutiska effekt och avslappnande känsla har tyngdtäcken visat sig hjälpa till att reducera stress och förbättra sömnen. Tyngdtäcken är fyllda med små tunga material som glider jämnt över kroppen och ger en djuptryckande massageeffekt, vilket kan hjälpa till att minska ångest och främja avslappning. Om du lider av sömnproblem, stress eller ångest kan ett tyngdtäcke vara en investering för att förbättra din livskvalitet och ge dig en mer avslappnad och vilsam sömn.

Vad är fördelarna med ett tyngdtäcke?

Ett tyngdtäcke kan ha flera fördelar, inklusive minskad ångest och stress, förbättrad sömnkvalitet, och lindring av vissa sömnstörningar som insomnia och restless leg syndrome. Tyngdtäcken kan också öka känslan av trygghet och lugn, vilket kan hjälpa till att förbättra den mentala hälsan.

h3>Vilket tyngdtäcke ska jag välja?

För att välja rätt tyngdtäcke bör du överväga din kroppsvikt och personliga preferenser. Välj ett tyngdtäcke som är ca 10% av din kroppsvikt, och välj sedan en vikt som känns bekväm för dig. Du kan också välja mellan olika storlekar och material, inklusive bomull och bambu.