categoryTopBlock
Alla Blomkrukor

Stor blomkruka

107st stor blomkruka

Är du jakt efter stora blomkrukor har du kommit till rätt ställe. Inred med häftiga blommor i häftiga krukor för att skapa ett härligt och inbjudande hem. Oavsett vilken typ av kruka du är ute efter hittar du den med all säkerhet här hos Chilli. Välkommen att utforska vårt stora utbud av blomkrukor billigt online. Beställ idag så bjuder vi på frakten!

Vanliga frågor och svar

Hur inreder jag med stor kruka?

Fördelen med stora krukor är att du kan enkelt skapa en härlig och inbjudande oas av gröna växter. Mixa och matcha stora krukor i olika färger och material så har du skapat dig en häftig inredningsdetalj. Välj själv om du vill ha en stor kruka på golv eller placera den på en byrå för att skapa en häftig effekt. Användningsområdena är många - släpp loss din kreativitet.

Kan jag ha stora blomkrukor utomhus?

Beroende på var du ska placera dina krukor kan olika material lämpa sig för olika typer av utomhusbruk. Sten, plast och konstrotting är material som tål vatten och frost och kan därav stå utomhus oavsett väderförhållande. Väljer du stora krukor i keramik behöver de vara hårt brända för att de ska klara av tuffa väderförhållanden.

I vilka material och modeller kan jag köpa stora krukor?

Hos Chilli hittar du stora krukor i en mängd olika material, modeller och färger. Bläddra bland stora krukor i terracotta, keramik, konstrotting och plast. Välj även om du vill ha en stor rund eller rektangulär kruka. Självklart har du även flera olika färgval att välja mellan, oavsett om du vill ha en kruka i grön, beige eller vit.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar