categoryTopBlock
Alla Odling

Växthus

131st växthus
Kampanj
Populära filtreringar

Hos Chilli hittar du vackra, praktiska och eleganta växthus från oss på Trademax! Vi erbjuder en mängd olika alternativ som passar dina behov - stora som små. Ställ bekväma stolar i ditt alldeles egna växthus för vila med naturen som bakgrund. Njut av livet med våra växthus som ger stor glädje både visuellt och mentalt.

Snygga och praktiska växthus

Vilket växthus ska jag välja?

Du behöver ha klart för dig vad du ska använda det till. Ska det enbart vara för att odla grönsaker och kryddor, eller vill du ha möjligheten att sitta och njuta av en kopp kaffe? Kanske vill du ha möjlighet till både och. Oavsett vilket hittar du med all säkerhet ett växthus som passar dig och dina behov. Vi erbjuder både stort och litet växthus.

Hur inreder jag ett litet växthus?

Fördelen med växthus är att du kan inreda precis så som du känner för. Du kan ha tomatodling på rad, vinrankor som klättrar mot taket och exotiska växter som tar dig till medelhavet. Kanske vill du använda ditt växthus till mer än bara odling. Inred med härliga loungemöbler och njut av en stjärnklar himmel - tack vare växthusets glastak.

När kan jag börja odla i växthus?

Så fort våren kommer krypandes och du fyllt på med ny jord kan du börja odla. Tänk på att det tar cirka 5 till 8 veckor från det att du sått till att dina odlingar börjar ta form. Du behöver också vara försiktigt med frostkänsliga plantor och se till att du har dem inne fram till dess att risken för nattfrost är över.

Var ska jag placera mitt växthus?

Den absolut bästa placeringen för ett växthus är där det förekommer vandrande skugga. När det är som varmast mitt på dagen är det bra om möjligheten finns att växthuset skuggas av ett hus eller träd. Det bästa är morgonsol, då värms det upp på morgonen och håller sig varm hela dagen.

Ska jag ha ett växthus mot vägg?

Med ett väggmonterat växthus kan du enkelt skapa din egen köksträdgård och njuta av hemodlade produkter nära köket. Det kan fungera som en inglasad uteplats och bli husets nya favoritplats för morgonkaffe och sena middagar, eller utnyttja baksidan av garaget och förvandla det till en grönskande oas.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj