Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Visar 23 av 23 produkter

Populära filtreringar

Välkommen till en värld av eleganta och praktiska spaljer som ger en extra dimension till din trädgård eller uteplats. Med spaljer kan du skapa ett vackert och funktionellt utomhusutrymme som ger dig både en liten privat oas och förhoppningsvis en känsla av välbefinnande. Oavsett om du vill odla blommor eller skapa en mysig uteplats, så har vi på Chilli.se ett brett utbud av spaljéer som passar dina behov.

Kan jag använda en spalje som stöd för klätterväxter?

Absolut! Spaljer är ofta utformade för att stödja klätterväxter som rosor, klematis eller vinrankor. Se till att välja en spalje som är tillräckligt stabil för att stödja växterna och att montera den ordentligt enligt tillverkarens anvisningar.

Hur installerar jag en spalje i min trädgård?

Installationen av en spalje beror på vilken typ av spalje du har valt och var du vill placera den. Generellt behöver du ett stabilt underlag för att fästa spaljen, såsom en vägg eller en markbalk. För träspaljer kan du behöva förborra hål i träet innan du skruvar fast den. Följ instruktionerna som medföljer spaljen eller rådgör med en professionell om du är osäker på hur du ska installera den.

Vad är fördelarna med att använda en spalje i trädgården?

En spalje kan ge en extra dimension till din trädgård genom att skapa en vacker ram för dina växter eller för att skapa ett mer avskilt utomhusutrymme. Det ger också en möjlighet att odla vertikalt vilket kan vara platsbesparande och praktiskt. Spaljer kan även användas som stöd för klätterväxter och skapa en naturlig skärm som skyddar mot vind och insyn.

Kan jag använda en spalje för att skapa en privat trädgård?

Ja, en spalje kan fungera som en avskärmning för att skapa en avskiljd plats i din trädgård. Välj en spaljé med hög höjd och täta spjälor för att skapa en mer privat och avskild miljö. Du kan också använda spaljen för att skapa en vacker bakgrund för din uteservering eller grillplats.