categoryTopBlock
Alla Växthus

Svarta växthus

14st växthus
Kampanj
  • Svart
Populära filtreringar

Varför skall växthuset vara svart?

Om du vill skapa en vacker trädgårdsmiljö kan du välja ett växthus med svart basram. Ett växthus skall naturligtvis vara genomskinligt så att solljuset tränger in och ger energi åt din växtlighet. Du får ett växthus som skyddar mot vind och kyla. Ramen är tillverkad i antracitfärgad aluminium och i ramen finns paneler av polykarbonat monterade. Polykarbonat är ett mycket slagtåligt material.

Kan jag själv montera ett svart växthus?

Det är enkelt att montera ett växthus. Du får ett stadigt och underhållsfritt växthus på ett kick. Fyra stycken starka aluminiumprofiler utgör basramen i konstruktionen. Du skall se till att montera växthusets rännor korrekt så att regnvatten lätt rinner av. Växthuset har ventiler i taket och om du öppnar dem så får du ventilation under varma sommardagar.

Vilken storlek har svarta växthus?

Du kan få glädje av en stor växthusyta. Ett svart växthus kan ha en yta på nästa 10 kvadratmeter. Det finns naturligtvis också mindre. Du kan köpa ett växthus på 1,6 kvadratmeter som du ställer mot en vägg. Även här har du en svart basram med infällda paneler i genomskinlig polykarbonat så att du kan se och följa hur växterna gror. På detta växthus finns också takventiler.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg (1)
Form
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj