categoryTopBlock
Alla Växthus

Växthus i plast

5st växthus
Kampanj
  • Plast
Populära filtreringar

Är växthus i plast tillräckligt starka?

Ett växthus i plast är bland det starkaste du kan tänka dig. Väljer du ett växthus med aluminiumprofiler i stommen och med paneler av polykarbonat, kan du sova gott även om det haglar och stormar. Polykarbonat är ett plastmaterial som är genomskinligt som glas men mycket mer slagtåligt. Du kan också köpa ett växthus med stålram och med ett överdrag av genomskinlig plast. Överdraget består av PVC som är starkt. Både polykarbonat och PVC har UV-skydd och bryts inte ner av solljuset.

Kan jag själv montera ett växthus i plast?

Om du är praktiskt lagd blir det inga problem för dig. Med leveransen kommer monteringsanvisningar och antalet detaljer som skall sättas ihop är inte många. Ramen i växthusen består av rostfritt stål eller aluminiumprofiler. Du måste se till att regnvatten kommer att rinna av växthuset. Självfallet skall du montera takventilerna korrekt, så att du kan ventilera växthuset under varma sommardagar.

Finns det växthus i olika färger?

Du kan köpa växthus som har svart färg i själva ramen. Då får du ett växthus som sticker ut, eftersom du får en kontrastverkan. Panelerna av polykarbonat är genomskinliga och därmed färglösa. Plastöverdragen i PVC kan däremot vara grönfärgade. även om de fortfarande släpper igenom solljuset.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende (1)
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj