categoryTopBlock
Övrigt utemöbler

Tillbehör för utomhusbruk

247st produkter

Hos oss på Chilli hittar du ett stort utbud av prisvärda tillbehör för din uteplats. Låt din uteplats alltid se fräsch och prydlig ut med hjälp av våra olika tillbehör. Vi erbjuder bland annat olika skötselprodukter till dina utemöbler, grillvagnar, eldkorgar, kylväskor och hyllor i olika storlekar. Ibland är det små detaljer som krävs för att du ska få många njutbara stunder på din uteplats under sommarhalvåret. Gör din uteplats komplett med våra tillbehör för utomhusbruk och underlätta din vardag. Hos oss hittar du alltid kvalitativa produkter till din balkong, trädgård eller altan. Underhåll din uteplats på ett snyggt sätt.

Tillbehör för utomhusbruk – allt för en längre sommar

Är du ute efter den där lilla detaljen som krävs för att din uteplats ska få ett komplett utseende? Hos oss på Chilli hittar du olika hyllor och stegar i färger som vit, svart och grå. Våra utehyllor förekommer i olika stilar och kan enkelt matchas med din inredningsstil. Välj mellan romantiska, rustika eller klassiska utehyllor. Smycka dem med detaljer som speglar din stil och gör din uteplats mer personlig och hemtrevlig. Stegarna kan dekoreras med ljusslingor eller vackra gröna växter. Ställ den mot en vägg och låt de bli en ny trendig detalj på din altan.
 

Skötselprodukter till din utemöbler

Alla våra utemöbler är tillverkade i material av hög kvalitet med lång hållbarhet. Trots det kan utemöblerna drabbas av slitage från väder, vind och luftföroreningar. Med hjälp av våra skötselprodukter och tillbehör för utomhusbruk kan du enkelt få din uteplats att glänsa hela sommaren.
 

Vi erbjuder bland annat följande skötselprodukter för utemöbler:

 

Multifunktionell möbel för din uteplats

Moderna kylboxar i konstrotting som håller dig och din dricka sval under sommarens soliga dagar är bara ett av våra multifunktionella tillbehör för din uteplats. Vad sägs om en praktisk kylbox som både kan användas som bord eller sittpall? Fantastiskt – tycker vi!

Slå till med ett snitsigt blombord eller en välbehövlig snacksbricka. Välj och vraka bland våra tillbehör för utomhusbruk. Vi bjuder på frakten och det är 365 dagars öppet köp! Välkommen till oss på Chilli.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Med hjul
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Hopfällbar
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar