Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tillbehör utemöbler

Parasollfot

71 st produkter
Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Vill du njuta i skuggan under ditt parasoll en varm sommardag, är en parasollfot ett måste. Med en stabil och robust parasollfot håller du ditt parasoll på plats även om det blåser. Välkommen att utforska Chillis utbud av parasollfot billigt online.

Vanliga frågor och svar

  • Hur tung parasollfot ska jag ha?

    Tumregeln lyder, ju större parasoll desto större parasollfot. Det vill säga har du ett litet och lätt parasoll behöver inte parasollfoten väga speciellt mycket. Men har du ett stort och tungt parasoll, är det bra att kolla på parasollfötter som väger mer. Annars kommer inte parasollfoten kunna hålla parasollet på plats.
  • Hur vet jag vilken parasollfot som passar?

    Genom att mäta hur bred stången är på ditt parasoll kommer du veta vilken parasollfot som passar. Välj sedan en snygg parasollfot efter det uppmätta måttet.
  • Vilka modeller på parasollfötter erbjuder Chilli?

    Hos Chilli hittar du ett brett utbud av parasollfötter i olika storlekar och material. Vi har parasollfötter i granit, gjutjärn, betong och många fler. Vi erbjuder även flyttbar parasollfot. Med ett varierat utbud är vi säkra på att du kommer hitta något som passar dig och ditt hem.