Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Tillbehör utemöbler

Klädselpaket utemöbler

137 st produkter
Visar 24 av 137 produkter
1
...
6

Med ett komplett klädselpaket kan du enkelt byta stil på dina befintliga dynor om de har blivit slitna eller om du helt enkelt tröttnat på den nuvarande klädseln. Med hjälp av överdrag kan du på ett praktiskt och smidigt sätt förnya dina utemöbler utan att behöva köpa helt nya dynor. Fräscha upp din balkong eller uteplats och anpassa dina loungemöbler efter stil och säsong. Välkommen att utforska vårt sortiment för att hitta ditt kompletta klädselpaket billigt online.

Vanliga frågor & svar

  • Vad ska jag tänka på när jag köper komplett klädselpaket?

    När du ska köpa ett komplett klädselpaket är val av färg och material på dynorna viktigt för helhetskänslan på din balkong eller uteplats. Med ett klädselpaket sätter du tonen och kan sedan addera andra textilier och färger för att skapa en hemtrevlig och mysig utemiljö. När du väljer överdrag på dynorna till dina loungemöbler är det också viktigt att ha rätt mått.
  • Hur vet jag om ett komplett klädselpaket passar mina dynor?

    Under produkten kan du enkelt läsa vilket komplett klädselpaket som passar till just dina utemöbler. Förutom namn på möbelserien hittar du också mått på överdragen under produktens specifikationer. Om du ändå känner dig osäker på måtten kan du mäta dina befintliga dynor eller kontakta oss på Chilli så hjälper vi dig att hitta rätt klädselpaket för just dina loungemöbler.
  • För vem passar ett komplett klädselpaket?

    Ett komplett klädselpaket passar perfekt för dig som vill förnya dina utemöbler när du har tröttnat på dina befintliga dynor eller när överdragen blivit slitna. Byt ut klädseln enkelt och smidigt när du känner för det och få en helt ny stil på din balkong eller uteplats. Överdragen kan även tas av och tvättas vid behov.