categoryTopBlock
Tillbehör utemöbler

Iläggsskivor utebord

2st produkter

När du väntar fler middagsgäster än vanligt och inser att det blir lite trångt runt middagsbordet på uteplatsen kan du alltid vända dig till Chilli och hitta iläggsskivor till ditt matbord utomhus. Även om det är mysigt att sitta nära sin familj och sina bekanta kan det vara aningen opraktiskt att sitta i knät på varandra under själva middagen. Komplettera ditt matbord ute med iläggsskivor från Chilli, så hjälps vi åt att hålla middagen i schack. 

En iläggsskiva som bjuder in till fler!

På Chilli har vi iläggsskivor till några av våra utebord. Välj bland iläggsskivor i vit, honung eller grå furu eller också i mahogny. Förläng bordet och förhöj middagsnöjet med en iläggsskiva och få plats med fler runt bordet. Komplettera dina matgrupp utomhus med ett parasoll eller solsegel, eller varför inte en paviljong? Så kan du och dina gäster tillbringa ännu mer, och ännu skönare stunder runt middagsbordet. Se även våra sittdynor och kompletterade dina utestolar så sitter ni extra skönt på uteplatsen. 

På Chilli säljer vi billiga utemöbler, utan kompromisser på kvalitet eller stil. Beställ dina utemöbler på Chilli och du får fri frakt samt 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)