Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Loungemöbler

Solbädd

14 st produkter
Visar 14 av 14 produkter

Under sommaren vill vi njuta av solens alla varma dagar. Med en solbädd från Chilli kan du göra just det. Hos oss hittar du solbäddar som passar alla, så du enkelt kan glömma vardagens alla stressmoment. Välkommen att utforska vårt breda utbud för att hitta en solbädd som passar dig och dina behov.

Vanliga frågor och svar

  • Vad behöver jag tänka på vid val av solbädd?

    Det är bra att fundera på hur du vill sitta i din solbädd. Vill du kunna halvligga eller ligga raklång? Det är också bra att välja en solbädd i större modell eller flera stycken, då hela familjen kommer vilja njuta av den. Det kan även vara bra att titta på solbäddar med tak, då har ni skugga under de mest varma sommardagarna.
  • Hur placerar jag min solbädd?

    Din solbädd kan du placera precis var du vill. Om det är på altanen, terrassen eller mitt i trädgården, det väljer du själv. Det är inte fel att placera den där det ibland är skugga, då kan du ligga och njuta av det fina vädret även under varma sommardagar.
  • Vilka olika modeller på solbäddar erbjuder Chilli?

    Hos Chilli hittar du solbäddar som passar alla inredningsstilar. Bläddra bland rund solbädd, solbädd med tak, solsängar och många fler. Alla solbäddar är av hög kvalité till ett ett bra pris. Vi är därför säkra på att du kommer bli nöjd med din nya solsäng från Chilli.