Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Utestol & trädgårdsstol

Utefåtölj & loungefåtölj

139 st produkter
Visar 24 av 139 produkter
1
...
6
På Chilli kan du hitta ett brett utbud av utefåtöljer och loungefåtöljer för att göra sommaren extra bekväm och avkopplande. En utefåtölj är en perfekt plats för att njuta av din balkong, trädgård eller uteplats medan du slappnar av och njuter av din ledighet. Hos Chilli finns det ett stort urval av utefåtöljer i olika stilar, färger och storlekar. Välj mellan klassiska och stilrena loungefåtöljer eller trendiga och moderna varianter i konstrotting. Kombinera med andra utestolar för att förhöja upplevelsen på din uteplats. Hos Chilli kan du köpa dina utemöbler med snabba leveranser och 365 dagars öppet köp.

Bekväma utefåtöljer och loungefåtöljer till uteplatsen

  • Vad är fördelarna med en utefåtölj?

    En utefåtölj är utformad för att du ska kunna njuta av din uteplats, balkong eller trädgård på ett bekvämt sätt. De är speciellt utformade för utomhusbruk och är vanligtvis tillverkade i material som tål sol och regn. Med en utefåtölj kan du slappna av och njuta av solen eller skuggan på en varm sommardag.
  • Vad är skillnaden mellan en loungefåtölj och en vanlig utefåtölj?

    En loungefåtölj är oftast större och bredare än en vanlig utefåtölj och är speciellt utformad för avkoppling och bekvämlighet. De är ofta tillverkade i material som konstrotting eller trä och kan ha en ställbar rygg för extra komfort.
  • Vilka typer av utestolar finns det att välja mellan på Chilli?

    Hos Chilli hittar du ett brett utbud av utestolar som kan förhöja upplevelsen på din uteplats. Vi har allt ifrån hängstolar, karmstolar, positionsstolar och solstolar till hammockar, hängmattor och solsängar. Vi har även en mängd andra utemöbler som passar för din trädgård, altan och ditt uterum. Välj bland matgrupper, trädgårdssoffor och loungemöbler för ett skön häng på uteplatsen. Var rädd om dig själv i sommar och placera din utefåtölj under ett solskydd då solen står som högst.