Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utemöbler & utemiljö

Loungemöbler

2412 st produkter
Visar 24 av 2412 produkter
1
...
101

Populära filtreringar

Gör din uteplats eller altan komplett med loungemöbler. På Chilli kan vi erbjuda en stor mängd olika loungegrupper och loungemöbler för utomhusbruk, som gör att du verkligen kan ta tillvara på alla sommardagar. Njut av ditt morgonkaffe ute i trädgården eller grilla på altanen under de ljusa sommarkvällarna. För dessa tillfällen kan snygga och bekväma loungemöbler verkligen förgylla och förhöja upplevelsen av tillvaron. Här hittar du allt från loungesoffa, loungegrupper och loungemoduler.

Flexibla loungemöbler

Oavsett vad det är du är ute efter för utemöbler till din uteplats eller ditt uterum så är chansen stor att du hittar det du söker här på Chilli. Bekväma soffor, snygga matbord, eleganta cafémöbler och mycket annat, i flera olika material. Loungemöbler ökar i popularitet varje år och det är inte särskilt konstigt med tanke på hur mycket de tillför på en uteplats. De är både sköna att koppla av i och snygga att titta på. Med loungemoduler får du en flexibilitet, och möjlighet att skräddarsy möblemanget för att det ska passa just din uteplats. Det betyder att våra loungemöbler fungerar på altanen såväl som på en balkong. Många av våra loungegrupper- och möbler är tillverkade i konstrotting, ett tacksamt material som är mycket slitstarkt och tåligt. Konstrottingmöbler kräver minimalt med underhåll, vilket säkerligen är en av de främsta anledningarna till att dessa möbler blivit så populära bland oss nordbor. 

Välkommen in till en värld full av loungemöbler, som ser till att ge dig gott om relax och trivsel i sommar. Beställ dina utemöbler på Chilli redan idag. Här hittar du billiga loungemöbler, utan kompromisser på stil och kvalitet. Och kom ihåg! Hos Chilli har du alltid 365 dagars öppet köp!