Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 38 produkter
12
Fågelmatare, fågelholkar och fågelbord för trädgården - upptäck vårt sortiment hos Chilli! Locka fåglar till din trädgård och skapa en harmonisk miljö för både dig och dina bevingade vänner. Utforska våra vackra och funktionella fågelmatare, fågelholkar och fågelbord i olika stilar och material, anpassade för alla typer av trädgårdar. Välj bland moderna och klassiska designer som både är praktiska och estetiskt tilltalande. Förvandla din trädgård till en oas för fåglar och njut av deras sång och närvaro året runt.

Hur monterar jag en fågelholk korrekt?

För att montera en fågelholk korrekt bör du först välja en lämplig plats som är skyddad från vind, regn och direkt solljus. Placera holkens ingångshål mot nordost och montera den på en höjd av cirka 1,5-3 meter över marken. Se till att ingångshålet inte är blockerat av grenar eller andra hinder, och att det finns en fri flygrutt för fåglarna.

Hur rengör och underhåller jag en fågelmatare?

Rengör fågelmataren regelbundet genom att tömma den på gammalt frö och skrubba den med en borste och varmt vatten. Undvik starka rengöringsmedel som kan vara skadliga för fåglarna. Torka fågelmataren väl innan du fyller på med nytt frö. Inspektera den också regelbundet för skador och reparera eventuella defekter för att säkerställa att den är säker och funktionell för fåglarna.

Vad är fördelarna med att ha ett fågelbord i trädgården?

Ett fågelbord i trädgården erbjuder flera fördelar. Det ger fåglarna en plats att äta, vilket bidrar till deras överlevnad, särskilt under vintern när maten är knapp. Fågelbordet lockar också olika fågelarter till din trädgård, vilket kan vara underhållande och pedagogiskt för både barn och vuxna. Dessutom hjälper fåglarna till att hålla skadedjurspopulationen i schack genom att äta insekter och larver.