Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 38 produkter
12

Under sommaren njuter vi fullt ut, vilket även alla insekter gör. Med hjälp av myggnät kan du enkelt hålla dessa borta och ha ett insektsfritt hem. Bläddra bland våra olika modeller på myggnät för att hitta ett som passar ditt hem.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av myggnät?

    Du behöver ha bestämt var du ska ha ditt myggnät. Hos oss på Chilli kan du köpa myggnät för både dörrar och fönster. Vi erbjuder även myggnät i metervara så du enkelt kan anpassa storleken efter vald plats. Du behöver även fundera på vilket typ av myggnät du vill ha. Här hittar du insektsdraperi, insektsnät som fungerar som en rullgardin samt olika nätdörrar.
  • Vilket myggnät ska jag ha till dörr?

    Beroende på vilket dörr det är finns det olika myggnät som kan passa. Är det en dörr som du ofta går in och ut från kan ett insektsdraperi vara bra. Den håller alla typer av insekter borta och du kan enkelt gå in och ut.
  • Vilket myggnät ska jag ha i sovrummet?

    Till sovrummet kan det vara bra att köpa myggnät som du monterar runt sängen istället för ett som är i fönstret eller dörren. Fördelen med dessa myggnät är att du kan använda dem både inomhus och utomhus.