Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Visar 24 av 132 produkter
1
...
6

Med trallgolv kan du enkelt uppgradera din balkong och uteplats med ett härligt golv att gå på. Välj själv om du vill inreda med trallgolv inomhus eller utomhus, oavsett vilket du väljer kan vi garantera att du kommer bli nöjd. Bläddra bland vårt sortiment av snygga trallgolv och beställ det som passar dig bäst.

Vanliga frågor och svar

 • Hur lägger jag trall?

  Hos Chilli hittar du självhäftande trallgolv som fäst i underlaget men även golvplattor som har klickfästen som du lägger löst ovanpå underlaget. Beroende på vilken trall du valt, monteras de olika. Samtliga Chillis trallgolv är enkla att lägga och du behöver inte förkunskaper eller anpassade verktyg.
 • Hur länge kan trall ligga ute?

  Hos Chilli erbjuder vi WPC-trall samt trall av PVS. Båda materialen är slitstarka och tar inte skada av kyla och fukt. Vi rekommenderar ändå att du tar in ditt trallgolv under vinterhalvåret. Det är bra att låta underlaget luftas men även för att förlänga livslängden på trallen. Då håller den sig fin längre.
 • Hur inreder jag med trall?

  Fördelen med trall är att det passar till alla olika uteplatser, oavsett om det är din balkong eller trädgård. Kombinera med fina växter, textilier och fin ledbelysning för en harmonisk känsla.
 • Hur mycket tål ett trallgolv?

  Materialet på Chillis trall är utformade för att stå emot alla olika typer av väderförhållanden. Underhållsfritt trallgolv som är av plast eller träplastkomposit är tåliga och väldigt lättskötta, dessutom är de snygga att inreda med.