Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Dynförvaring

Dynbox & dynlåda

66 st produkter
Visar 24 av 66 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Dynor är något av ett måste för att man fullt ut ska kunna njuta av sina utemöbler. Att kunna sitta bekvämt och dricka sitt frukostkaffe på altanen förhöjer upplevelsen något enormt. Men dynor är också någonting som slits relativt snabbt om man inte tar väl hand om dem. Det är då du behöver dynboxar eller en dynlåda. Våra dynor håller hög kvalitet och har lång livslängd, men det hindrar inte att vädrets makter kommer att göra sitt bästa för att slita ner dem. 

I en dynlåda eller i en stor dynbox förvaras de då tryggt och säkert. Det gäller helt enkelt att kämpa emot och inte låta dåligt väder avsevärt förkorta livslängden på en dynor.

Det bästa sättet att göra det på är då att skaffa en dynbox där man kan förvara dynorna när de inte används. Vi har flera dynboxar anpassade för dynor att välja mellan, allt efter hur pass många och stora dynor du har. Din dynlåda kan vara av trä eller konstrotting – helt upp till dig! Visst är det lite extra arbete att ta fram och plocka undan dynorna ur en dynlåda, men med tanke på hur mycket fräschare de kommer att vara (för att inte tala om att de också får en ökad livslängd) så är det värt det!