Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fönsterlampa

Fönsterlampa industri

29 st produkter
Visar 24 av 29 produkter
12

Populära filtreringar

En fönsterlampa i industriell stil är en inredningsdetalj som förenar funktionalitet med rå estetik. Med sina rena linjer och ofta metalliska ytor ger den en touch av industriell karaktär till ditt utrymme. Oavsett om den placeras på fönsterkarmen, hyllan eller på väggen, erbjuder en fönsterlampa i industriell stil en balans mellan enkelhet och robusthet som kan smälta in i olika inredningsstilar.

Vanliga frågor om fönsterlampor i industristil

Vad kännetecknar en industriell fönsterlampa?

De har ofta en robust konstruktion, användning av råa metaller och glas, och kan ha exponerade glödlampor för en autentisk känsla. Industriella fönsterlampor är designade för att belysa fönsterpartier och ge en vintage-känsla inspirerad av gamla fabriker och verkstäder. Med sin robusta och funktionella design skapar de en dramatisk belysningseffekt.

Kan jag använda dimbara glödlampor med min industriella fönsterlampa?

De flesta industriella fönsterlampor kan utrustas med dimbara glödlampor, men det är bäst att kontrollera produktens specifikationer.

Hur rengör jag min industriella fönsterlampa?

En mjuk trasa brukar vara tillräcklig, undvik att hälla vätska direkt på lampan eller att använda starka rengöringsmedel.