Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

Hörnskåp billigt Online hos Chilli

  • Ska jag välja ett tvådelat hörnskåp eller ett högt hörnskåp i ett stycke?

    Du kan välja hörnskåp beroende på hur övrig inredning ser ut runtomkring. Om alla övriga hyllor och skåp i rummet är höga kan det kännas luftigare att ha ett hörnskåp antingen i två delar eller enbart ett underskåp i hörnet. Fördelen med tvådelade hörnskåp är att du får en avställningsyta. Med ett vägghängt hörnskåp frigör du golvyta. Fördelen med ett högt hörnskåp är att det rymmer mer.
  • Var passar ett hörnskåp bäst?

    Ett hörnskåp kan stå helt för sig själv i ett hörn, där du har matbord till exempel. Det passar också bra att sammanbinda två väggar med hyllor eller skåp med ett hörnskåp, likaväl som att avsluta en vägg med skåp eller hyllor med ett snyggt hörnskåp. Ditt hörnskåp kan rymma mycket utan att ta mycket plats, så det passar på de ställen där du behöver förvara mycket och kanske lite större saker.
  • Vad förvarar jag i mitt hörnskåp?

    Eftersom ett hörnskåp är djupare på mitten än ett vanligt skåp är det perfekt att stoppa in lite större saker i, som till exempel stora serveringsfat eller brickor. Det passar också för stora och små vaser eller skrymmande täcken till exempel.