Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Välkommen till Chilli's fina utbud av rottingskåp – en oas av stil och elegans! Låt dig fascineras av vårt breda sortiment av exklusiva och trendiga rottingskåp, skapade för att förgylla ditt hem. Dessa unika skåp är tillverkade av naturligt rottingmaterial, vilket ger dem en tidlös charm och ett hållbart alternativ för miljömedvetna kunder. Oavsett om du vill förvara kläder, porslin eller dekorativa föremål, har vi det perfekta rottingskåpet för dig. Utforska vårt sortiment och hitta det skåp som passar dina behov bäst – allt med snabb, smidig leverans och konkurrenskraftiga priser.

Rottingskåp - Trendiga och eleganta förvaringslösningar

Vad är ett rottingskåp?

Ett rottingskåp är ett möbelstycke tillverkat av naturlig rotting, en växtfiber som kännetecknas av sin hållbarhet och flexibilitet. Rottingskåp används för förvaring och kan bidra med en naturlig och sofistikerad touch i ditt hem.

Är rottingskåp miljövänliga?

Ja, rottingskåp är miljövänliga eftersom de är tillverkade av förnybara och biologiskt nedbrytbara material. Rotting är ett hållbart val som kräver mindre energi att producera jämfört med konstgjorda material.

Kan jag använda ett rottingskåp utomhus?

Rottingskåp är främst avsedda för inomhusbruk. Om du önskar använda dem utomhus, se till att de är skyddade från direkt sol, regn och fukt för att undvika skador och för tidigt åldrande av materialet.