Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Inredning

Modern inredning

427 st produkter
Visar 24 av 427 produkter
1
...
18

Populära filtreringar

Modern inredning är en stil som kännetecknas av en minimalistisk och ren design. Det handlar om att skapa ett harmoniskt och funktionellt hem med enkelhet och elegans. Ofta används material som glas, metall och trä i kombination med neutrala färger som grått, vitt och svart. Möblerna är oftast enkla och rena i designen och har en praktisk funktion. Modern inredning handlar också om att skapa en öppen och rymlig känsla i hemmet genom att använda sig av stora fönster och öppna ytor. Det är en stil som passar både för små och stora hem och som ger en tidlös och stilren känsla.

Vanliga frågor om Modern inredning

 • Vad är modern inredning?

  Modern inredning karaktäriseras av en minimalistisk och enkel design med rena linjer och neutrala färger. Material som används inkluderar ofta metall, glas och betong. Möblerna är ofta funktionella och praktiska, och det finns ett fokus på att skapa en rymlig och öppen känsla i rummet. Belysning är också viktig i modern inredning, med användning av dämpade ljuskällor och spotlights för att skapa en mysig och avslappnad atmosfär.
 • Vilka färger används vanligtvis i modern inredning?

  I modern inredning används ofta neutrala färger såsom vitt, grått, beige och svart. Ofta kombineras dessa med starka accentfärger som exempelvis rött, orange eller turkos för att skapa kontraster och liv i rummet. Pastellfärger som ljusblått eller rosa kan också användas för att skapa en mjukare känsla i inredningen.
 • Vilka material är populära i modern inredning?

  I modern inredning är det vanligt att använda material såsom metall, glas, betong och trä. Dessa material ger en minimalistisk och industriell känsla som är populär i dagens inredningstrender. Andra populära material inkluderar marmor, läder och linne, vilket ger en lyxig känsla till heminredningen.
 • Vilka typer av belysning passar bäst i modern inredning?

  I modern inredning passar belysning som är minimalistisk och enkel i designen. LED-belysning är ett populärt val eftersom det ger ett kallt och rent ljus samtidigt som det är energieffektivt. Spotlights och dimbar belysning ger också en modern känsla och möjlighet att skapa olika stämningar i rummet. Genomskinliga lampskärmar i glas eller plast ger också ett modernt intryck.