Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Presentationstavla & rittavla

Anslagstavla

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

En anslagstavla är en yta där man kan fästa meddelanden, notiser och viktig information. Den används ofta på offentliga platser som skolor, arbetsplatser och gemensamma utrymmen. Anslagstavlan kan vara tillverkad av kork, magnetiskt material eller whiteboard. Den ger människor möjlighet att kommunicera och dela information med varandra. På anslagstavlan kan man hitta allt från nyheter, evenemang, förlorade och hittade föremål, till företagsannonser och fikaupprop. Det är en praktisk och effektiv metod för att sprida information till en bred publik.

Vanliga frågor om Anslagstavla

  • Finns det olika typer av anslagstavla?

    Ja, det finns olika typer av anslagstavlor. De vanligaste typerna är korktavlor och whiteboard-tavlor. Korktavlor är täckta med en korkyta där man kan fästa lappar och meddelanden med nålar eller häftstift. Whiteboard-tavlor är istället täckta med en slät yta av vitt material där man kan skriva med whiteboard-pennor och sedan torka bort det.
  • Passar en anslagstavla bara på ett kontor?

    Nej, en anslagstavla passar inte bara på ett kontor. Anslagstavlor kan användas i olika miljöer och platser, inklusive skolor, föreningar, bibliotek, offentliga platser och till och med hemma. Anslagstavlor är användbara för att dela information, affischer, meddelanden och liknande med en bredare publik.
  • Vad kan jag ha på min anslagstavla?

    Du kan ha olika saker på din anslagstavla beroende på vad du vill använda den till. Här är några vanliga saker att ha på en anslagstavla: