Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Presentationstavla & rittavla

Griffeltavla

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

En griffeltavla är en platta eller yta täckt med ett speciellt material som gör det möjligt att skriva med krita. Griffeltavlor användes förr ofta i skolor och klassrum för att skriva upp information eller för att rita och illustrera. De är också vanliga i restauranger och kaféer för att visa dagens meny eller specialerbjudanden. Men de har nu även tagit sig in i hemmen som en praktisk och rolig lösning.

Vanliga frågor om Griffeltavla

  • Vad är en griffeltavla gjord av?

    En griffeltavla är vanligtvis gjord av en hård yta som är täckt med ett lager av griffeldamm. Den hårda ytan kan vara gjord av olika material, som trä, metall eller plast. Oftast används trä eller plast eftersom de är lätta och enkla att hantera. Griffeldamm används för att skriva eller rita på ytan och kan enkelt suddas bort.
  • Hur rengör man en griffeltavla?

    För att rengöra en griffeltavla behöver du följande material: en torr mjuk trasa, en fuktig trasa, griffeltaveltvätt eller en blandning av vatten och mild tvål.
  • Är griffeltavlor bara till barn?

    Nej, griffeltavlor är inte bara till för barn. Även om de ofta används i skolor och för att lära barn att skriva och rita, kan griffeltavlor vara användbara för människor i alla åldrar. De kan användas för att skriva påminnelser, att göra-listor, kreativa uttryck eller för att dekorera hemmet eller kontoret. Griffeltavlor finns i olika storlekar och former, och erbjuder en praktisk och flexibel yta för att skriva och rita med krita. Så oavsett om du är barn eller vuxen, kan du njuta av att använda en griffeltavla!