Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Industriell inredning - Gråskalor & metalliska toner

Industriell inredning - Råa & robusta inslag

Industri inredning är en stil som hämtar inspiration från gamla fabriker och industriella miljöer, och den kännetecknas av råa och robusta estetiska drag. Färgpaletten i industriell inredning är ofta neutral, med tonvikt på gråskalor, svart och vissa industriella metalliska toner som rost eller metallgrått. Dessa färger skapar en känsla av industriell autenticitet och enkelhet.

Svarta matbord kompletterar industriell design

Industriell lampor är pricken över i-et

Möbler inom industriell design

Möblerna inom industriell inredning präglas av tunga och robusta material som metall och återvunnet trä. Exponerade strukturer som rör och balkar är vanliga, och möbler kan ha en sliten, åldrad yta för att efterlikna industriella miljöers råa karaktär. Enkelheten och funktionaliteten i möbler är viktiga, och många möbler har ett industriellt och minimalistiskt uttryck. Kombinera industristol med Matbord Industri och sätt till extra detaljer med Golvlampa industri

Snygga mattor för den industriella stilen

Industriella sideboard

Integrera metall i industriell inredning

Inredningsdetaljer inom den industriella stilen inkluderar ofta metalliska detaljer som svarta järnarmaturer, lampor med exponerade glödlampor och grova textilier som läder och canvas. Element som Industri hylla och Metallbord kan användas för att förstärka känslan av en verkstad eller fabrik. Konstverk och dekorationer med inslag av metall och grova ytor kan också integreras för att komplettera den industriella estetiken.

Industriell inredning strävar efter att ge ett autentiskt och rått uttryck samtidigt som den behåller en modern och funktionell känsla. Resultatet är en atmosfär av urban karaktär och industriell charm.

Läckra industriella vägghyllor

Läs också!