Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Skandinavisk inredning & design

Skandinavisk inredning - Reflektera det nordiska ljuset

Skandinavisk inredning och design är känt för sin enkla elegans, funktionella form och ljusa atmosfär. Färgpaletten inom denna stil är oftast neutral, med betoning på vitt, grått och naturliga trätoner. Denna minimalistiska användning av färger skapar ljusa och luftiga rum och reflekterar det nordiska ljuset.

Stilrena stolar i skandinavisk design

Skandinavisk inredning matbord

Enkelhet & funktion - Skandinavisk design

Möblerna inom skandinavisk inredning är karakteriserade av renhet och funktionalitet. Enkelhet i form och linjer är nyckelkomponenter. Trä är ett centralt material, och möblerna är ofta lätta och skapar en känsla av rymd. Formgivare inom skandinavisk design lägger stor vikt vid ergonomi och praktiska aspekter, vilket resulterar i möbler som är lika vackra som de är användbara. Typiska möbler inom den skandinaviska stilen, Ekbord, Stol trä och Grå soffa bara för att nämna några.

Stilrena soffor med enkla linjer

Soffbord i skandinavisk design

Skandinavisk design - neutral palett

Dekoration & inredningsdetaljer inom skandinavisk design är ofta minimalistiska och präglas av geometriska former. Naturliga material som ull, läder och linne används för att lägga till varma och texturerade inslag. Inredningen kan inkludera enstaka färgklickar, ofta i form av Tavlor & posters eller textilier, för att bryta av den neutrala paletten.

Skandinavisk inredning strävar efter att skapa harmoni och balans i hemmet genom att kombinera enkelhet, funktionalitet och naturliga element. Resultatet är en stilren och modern atmosfär som är välkomnande och tidlös.

Stilrena golvlampor förhöjer känslan av skandinaviskt

Snygga detaljer med bordslampor

Läs också!