Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Bord & matgrupp

Ekbord

184 st produkter
Visar 24 av 184 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Ekbord är en möbel som tillverkas av ekträ och är vanligt förekommande i många hem. Ekbord finns i många olika storlekar och former, från små bord för en person till stora matbord för hela familjen. Ekbord är populära på grund av deras hållbarhet och naturliga skönhet. Ekbord är också lätta att underhålla och kan enkelt torkas av med en fuktig trasa för att hålla dem rena. Många människor väljer att investera i ett högkvalitativ ekbord eftersom de är en tidlös möbel som håller i många år framöver.

Vanliga frågor om Ekbord

Hur sköter man ekbord?

För att sköta ett ekbord på bästa sätt är det viktigt att undvika att utsätta det för direkt solljus och fukt. Torka alltid av eventuella spill så fort som möjligt för att undvika fläckar och använd gärna en mjuk trasa eller svamp tillsammans med en mild rengöringslösning. Undvik att använda starka rengöringsmedel eller slipande produkter då dessa kan skada ytan på bordet. Det kan också vara bra att behandla bordet med olja eller vax för att skydda träet och förlänga dess livslängd.

Vilka är fördelarna med ekbord?

Ekbord har flera fördelar, bland annat:

  • Ekbord är mycket hållbara och tåliga, vilket gör dem till ett utmärkt val för möbler som ska användas ofta.
  • Ekbord har en vacker naturlig färg och ådring som gör dem till en dekorativ möbel i vilket rum som helst.
  • Ekbord är relativt lätta att underhålla och rengöra, vilket gör dem till ett praktiskt val för hem med barn och husdjur.
  • Ekbord är också relativt motståndskraftiga mot fläckar och repor, vilket gör dem till ett praktiskt val för köksbord och matbord.